Logotip de Adolescents.cat
jo
jo
Any: 1999
Comarca: Baix Ebre
Data: 10/01/16 19:02
hem fa rabia la distància!
Hola sóc una noia de 16 anys. Des de fa uns mesos estava sortint amb un noi de màlaga, ens aveniem molt però jo el vaig deixar perquè notava que no hem relacionava amb els amics i sempre estava enganxada al mòbil. La qüestió és que ell ja està sortint amb una altre noia i hem fa molta ràbia i no hi paro de pensar, no ho suporto ni els suporto! Que puc fer per oblidar-me'n, la veritat es que no vull que estigui amb aquella noia. Que puc fer?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 30/01/2016 15:38
Doncs el millor que pots fer és no estar tan pendent d'ell: no miris el seu facebook ni obris el whatsapp per veure si està en línia o si ha canviat la foto de pefil... intenta fer d'altres coses que també t'agradin i et facin estar millor.
Oblidar algú sempre és difícil, per tant, també t'has de deixar un temps...

eLena Crespi - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: