Logotip de Adolescents.cat
aria24
aria24
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 10/01/16 16:54
com puc fer que m'obri per whatsapp?
Hola!

No se ben be com va aixo de les consultes però... el que si se és que tinc un cacao al cap que no me'l treu ningú i no se que fer. Magrada un noi desde fa més o menys dos mesos o aixi, el vaig conèixer a principis d'aquest curs ja que jo era nova.Som amics, parlem ara més que abans, ultimament amb el problema de les recuperacions hem quedat sovint per anar a la biblioteca i tenim molt bon rotllo entre els dos la veritat ell és molt amable amb mi, em fa riure...Tot sembla que la cosa avança però al moment de despedir-nos no torno a saber res més dell fins que no tormem a quedar. No m 'obra mai per whatsapp sembla que no l 'interessi o que no pensi amb mi. I la meva pregunta éssi es normal que no m'obri mai després d'haver estat tan agust els dos. La majoria de les vegades l'obro jo i nose que fer... serà que vol que només l'obri jo? o que ell només em veu com a una amiga tot i que no ho sembla? com puc fer que m'obri?

gracies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/01/2016 13:20
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Doncs nosaltres no podem saber per què no t'obra mai, però sembla que tots dos esteu molt a gust l'un amb l'altre, no? Així doncs, per què no li preguntes directament? Fes-li algun comentari sobre el tema, a veure si així canvia el seu comportament.

De totes maneres, si aquest tema et molesta molt i veus que ell no fa cap tipus de canvi, potser hauràs de decidir si és un tema prou important com per tallar aquí la relació...

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: