Logotip de Adolescents.cat
anónim
anónim
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 10/01/16 01:17
No sé si dirli.
Hola, fa 3 mesos que vaig coneixer un noi, i crec que m'agrada bastant. Ell avants tenia novia, pero fa poc ho van deixar. Anem a la mateixa clase, i cada cop que el miro no puc evitar somirure.. Fa un temps parlabem bastant per whatsapp, i en ocasions pensaba que li agradaba, erò no se.. ell tot això no ho sap, i no se si dirli. tindria que dirli? i si es que si com ho faig? tinc por de perdre la nostra amistad, i ell encara sent algo per la seva novia, per qué es continua rallant, però ell m'ha dit que ja l'está oblidant.estic feta un lio
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/01/2016 23:03
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Potser abans de dir-li directament, pots intentar tirar-li alguna indirecte, a veure com reacciona... No sabem què sent ell per tu, però és un risc que s'ha de córrer si vols saber què sent per tu, no creus? També has de tenir clar que no pots controlar la reacció que tingui ell quan ho sàpiga, i per tant, ho hauràs d'acceptar, encara que faci mal.

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: