Logotip de Adolescents.cat
dteeijeiro
dteeijeiro
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 09/01/16 22:53
Necessito ajuda
Bona nit,

em comunico amb vosaltres per demanar-vos ajuda. La veritat és que no te molt a veure amb psicologógia ni res així, però em farieu un gran favor si puguessiu entrar en el meu nou canal de youtube (https://goo.gl/P191c4) (www.dteeijeiro.com) per mirar algún video i, en el cas de que us agradés, publicarme d'alguna manera en la vostra página web, com vau fer amb la Leopola Olda, ja que sóc adolescent i crec que tothom hauría de mereixer una oportunitat per obrir-se les portes. Si a ningú se'ns donés una oportunitat, no arribariem enlloc.

Gràcies pel vostre temps!
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 11/01/2016 10:33
Hola!!

Efectivament la teva consulta no té a veure amb alimentació, per tant des del Consultori no et podem ajudar amb el que ens demanes. Ho sento...

Dins la web d'Adolescents.cat hi ha l'apartat que es diu FORUM, i dins d'aquest apartat hi ha el tema de YOUTUBERS I VIDEOJOCS.
Escriu allà, que és on et podran donar un cop de mà en la nova iniciativa que comences.

Molta sort i endavant!!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: