Logotip de Adolescents.cat
Una
Una
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 08/01/16 21:59
M'encantes, però no se si a ma mare també...
Bones, sóc una noi de 15 anys i fa dos mesos que hem parlo amb un noi que és cinc anys més gran que jo. Me liat amb ell dos vegades i em va encantar. Fins ara m'ha respectat moltíssim i això es el que m'ha fet tenir-li més confiança. És molt carinyos i sempre em diu que m'aprecia molt. Crec que me pillat una mica per ell. M'encanta com es, m'encanta tot d'ell. En ell puc parla sobre qualsevol cosa, quan ens veiem parlem moltíssim i hem sento molt còmoda amb ell.

El que passa en que es gran... M'agradaria parlar-li a ma mare sobre ell, però no ho faig perquè se que malpensaria moltíssim... cosa que no m'agrada. Sol en que li digui que té 20 anys i cotxe... encara me prohibirà anar més amb ell i no vull això.

Què puc fer per a que ma mare m'entengui? Com li podria explicar això sense que desconfio de mi, no vull que pensi mal de mi desprès...

Ajuda per favor!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/01/2016 01:08
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal, gràcies per escriure'ns!

Si tens ganes de tenir més confiança amb la teva mare, sigues sincera amb ella i explica-li els teus motius per ser sincera amb ella. Potser al principi no li agradarà el que sentirà, però si veu que li tens confiança i que li confies tot el que et preocupa, segurament intentarà escoltar-te, entendre't i ajudar-te si és el cas. Dóna-li una mica de temps si el necessita, ja que potser li sorprèn la notícia. Però veuràs que agrairà la teva confiança ;)

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: