Logotip de Adolescents.cat
Sensei
Sensei
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 08/01/16 18:57
Aquesta vida sentim mes por de la que hens imaginem...
El més gran error el comets quan, per temor a equivocar-te, t'equivoques deixant d'arriscar el viatge cap als teus objectius.
No s'equivoca el riu, al trobar una muntanya en el seu camí, retrocedeix per seguir avançant cap al mar; s'equivoca l’aigua que, per temor a equivocar-se, s'estanca i es podreix a la llacuna.
No s'equivoca la llavor quan mor en el solc per fer-se planta; s'equivoca la que, per no morir sota la terra, renúncia a la vida.
No s'equivoca l'ocell que practica el primer vol i cau a terra; s'equivoca el qui, per temor a caure, renúncia a volar i no abandona el niu.
No s'equivoca el nen que gateja perquè vol caminar; s'equivoca el qui per temor a equivocar-se no gateja i no aprèn a caminar.
No s'equivoca l'home que practica diferents camis per a aconseguir els seus somnis; s'equivoca aquell que, per temor a equivocar-se, no camina.
No s'equivoca l'home que busca la veritat i no la troba; s'equivoca el qui, per temor a equivocar-se, deixa de buscar-la.
No s'equivoca l'home que expressa el que sent i és rebutjat; s'equivoca el qui per por de dir el que sent deixa de expressar el seu amor a una altra persona.
No s'equivoca l'home que comença a canviar donant petits passos; s'equivoca el que, per tractar de donar un gir total ala seva vida, mai dóna el primer pas que l’inicia a donar una volta a tot el mon.
No s'equivoca l'home que perd la seva vida per jugar-la seriosament; s'equivoca el qui per temor a perdre-la, la perd sense jugar-se res.
No s'equivoca l'home que creu saber-ho tot perquè ha buscat dins; s'equivoca l’home que no busca dins tota la veritat i es creu el centre d’atenció.
S'equivoquen aquells que no accepten que ser home és buscar-un sí mateix cada dia, sense trobar-se mai plenament.


'Es una carta espero que us agrade, soc una noia i hem dic Maria'
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 15:57
Bona tarda Maria,

Una carta molt bonica. Gràcies per compartir-la amb nosaltres!

Una abraçada!


Carlota Portabella

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: