Logotip de Adolescents.cat
Gossip Girl
Gossip Girl
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 08/01/16 16:12
...
Hola, volia explicar el que m'ha passat i resoldre uns dubtes que tenia en tot aquest tema...
Un dia vaig començar a parlar amb un noi més gran que jo i bueno em va demanar el meu Whatsapp i la cosa anava molt bé, parlàvem molt, ens burxàvem (tot de broma eeh) i em va començar a agradar bastant.
Total que anavem al mateix insti i ens veiem als patis en somréiem, però tot molt tímidament...
I resulta que clar, jo ho explico tot a les que són les meves dos millors amigues i un dia, una d'elles, l'obre.
Ella m'explica que parlen que li cau molt bé... I sobretot em promet que no li agrada, que si ho fes no sortiria mai amb ell, total que ara ells dos surten fa vora tres setmanes, com jo imaginava, perquè ella es preciosa.
Ja ho vam parlar, entre els tres i tot, i ell ja no m'agrada, però ja no li tinc ni tanta confiança ni tant amor a la meva amiga... Què puc fer? Tot això es passarà? I lo més important... A vegades penso que deurien trencar, s'ho dic? AJUDEU-ME, ES GREU SIUSPLAU!!!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 15:31
Bon dia Gossip Girl,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

És normal que et sentis així, quan una amiga ens falla és normal que perdem la confiança i que les coses entre nosaltres canviïn. El que has de fer és parlar amb ella, explicar-li com et sents, que ella t'expliqui perquè va fer-ho, i un cop parlat, si decidiu que voleu ser amigues, i que voleu tornar a tenir confiança entre vosaltres, amb temps, segur que tot torna a ser com abans!

Ànims maca!!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: