Logotip de Adolescents.cat
nora
nora
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 07/01/16 21:44
TINC UN PROBLEMA
Hola adolecents.cat. Fa un mes que vaix coneixa a un nen, conectem genial, tenim moltes coses en comú, emb tracte genial... pero tinc un problema i es que ell te 18 anys i es molt mes gran que jo i jo nomes tinc 13 anys. Crec que jo tambe li agrado, i les meves amiges diuen que emb damanara surtir. Si m'hu demana que faix? Dir que si o dir que no per la diferencia d'edat? No se que fer ajudeu-me!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/01/2016 11:56
Hola Nora, doncs realment has de fer el que sentis que has de fer però facis el que facis has de tenir en compte que la diferència d'edat pot fer que sigueu diferents en segons quines coses o que ell vulgui córrer massa.
No facis mai res que no vulguis i que no n'estiguis completament segura en qualsevol àmbit: quan us toqueu, en el sexe, en sortir...

Una abrçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: