Logotip de Adolescents.cat
AliceStrong
AliceStrong
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 07/01/16 18:25
Crec que m'he enamorat...
Hola, escric aquí perquè tinc un problema i no sé què fer.
A veure, ja fa com un any, vaig "conèixer" a un famós. I dic conèixer perquè no el vaig conèixer en persona, diguem que el vaig descobrir. Dés d'aquell dia no he parat de pensar en ell, en el seu somriure, en la seva manera de ser, en el seu humor... I això què comporta? Doncs que m'he enamorat d'ell!! És una putada, donaria la vida per ell i ell no sap tan sols que existeixo. Em passo el dia apollant-lo, cada vegada que entro a les xarxes socials i veig que ha penjat algo m'alegra el dia... És molt estúpid estar enamorat d'algú que ni tan sols coneixes, ho sé. Però què vols que hi faci? Per això bàsicament faig aquesta consulta, per saber com desenamorar-me. He intentat fixar-me en altres nois, però ningu és com ell. També li he buscat defectes, per intentar no sentir-me tan atreta, però em sento malament per fer-ho i paro. Tinc esperança de agún dia conèixer-lo i que es fixi en mi. És una estupidesa tant gran pensar això... Moltes vegades no sé si tinc esperança o sóc estúpida. Què puc fer per desenamorar-me? Fa mal pensar que cada dia és més famós i cada dia tinc menys possibilitats... Ajuda!
Gràcies per llegir-ho :)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/01/2016 11:53
Ai AliceStrong! estàs en una situació complicada perquè per desenamorar-te hauries d'eliminar-lo de les xarxes socials i intentar saber poc d'ell... no sé si ara et veus amb cor i ganes de fer-ho. Però t'animo a que ho facis.

Pensa, a més, que el que veus per les xarxes socials només respon a una part de la seva realitat i que, a part de famís, és una persona com qualsevol de nosaltres.

Però si el que vols és el desenamorament... hauràs de deixar de mirar tot el que fa...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: