Logotip de Adolescents.cat

Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 07/01/16 17:28
Estudis a l'estranger
Fa moltíssim temps que tinc la idea d'anar a estudiar a fora, especialment a estats units, i estic mirant beques, intentaré participar a la de Amancio Ortega i espero tenir la nota i fer bé els examens i tot, però m'agradaria saber-ne més per anar a estudiar el batxillerat a usa si pot ser.. però no sé com buscar-les perquè no tinc els diners com per pagar-me una agència, així que he de buscar recursos com les beques. El problema és que només he trobat la de FAOrtega i m'agradaria saber-ne més..
La pregunta és com ho puc fer per a anar a estudiar a estats units un any o així, quines beques més hi ha, com participar-hi, etc...

també m'agradaria això d'anar uns mesos allà però treballant. és a dir, a tu no et costa casi res o només el vol, i treballes a canvi del lloc i del menjar a una família o algo així...

Gràcies per tot i m'encantaria que m'ajudéssiu perquè per mi és un somni i m'encantaria poder complir-lo.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 11:09
Bon dia,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

La veritat és que aquesta informació te la podran donar, amb molta més exactitud, els teus tutors o mestres, ja que ells estan actualitzats amb aquest tipus d'informació.

Pel que dius d'anar a treballar a l'estranger hi ha agencies que organitzen aquests tipus de coses, busca per internet quines hi ha per la zona on vius i vés a parlar amb ells o escriu-los un correu perquè t'enviïn informació!!

Molta sort!!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: