Logotip de Adolescents.cat
Alexia
Alexia
Any: 1999
Comarca: Baix Penedès
Data: 07/01/16 14:01
Estic feta un lio
Sóc una noia de 16 anys i estic jugant amb dos tios de 19 anys alhora. Aquest estiu vaig estar amb un noi pro tot es va acabar el que passa es que després m'he aprimat molt i la meva autoestima ha pujat molt i sento que molts tios em van darrere. Fa poc em vaig liar amb el millor amic del meu ex i la veritat esque va estar molt bé pro no li vaig donar importancia perquè aquest noi ha estat liat amb una amiga meva i ella continua pillada d'ell. Mentrestant, he estat tontejant amb un altre noi. El problema ve ara perquè la nit de reis em vaig tornar a embolicar amb el primer noi i ara ho he d'amagar de la meva amiga pro a més ell no para d'obrirme i jo el trobo molt guapo i nose que fer pero per altra banda també està l'altre que el trobo molt guapo i continuem parlant igual que jo. I la veritat, esque quan estic amb ells no hi penso pro esque ara em sento molt maalament perquè estic jugant a doble banda i apart nose quin dels dos m'agrada més.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 10:57
Bon dia Alexia,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per utilitzar el consultori.

El que et recomanarem, si el que vols és aclarir-te, és que intentis "paralitzar" durant un temps la situació. Has de donar-te temps per poder reflexionar i pensar quin noi t'agrada, quins sentiments tens per cada un d'ells, i com vols enfocar aquesta situació amb la teva amiga.

De vegades hem de pensar: m'agradaria que algú em fes això a mi? Per veure si realment volem o no volem seguir amb aquesta situació, i plantejar-nos quina és la millor solució.

Molts ànims!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: