Logotip de Adolescents.cat
supergirl
supergirl
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 07/01/16 01:34
ell esta enamorat de mi...
Hola, em dic carla, tinc 13 anys i vaig a 2n d'eso.
Mai m'he liat, ni he tingut novio ni res..ja que sempre que se'm presenta una oportunitat o algo per tenir-ne em poso nerviosa i em faig enrere. És com si tot això dels novios em poses nerviosa, però en vull un.

Aquest any em va estar agradant un nen, i jo a ell, quan jo vaig saber que li agradava, em vaig posar nerviosa, i el vaig deixar de parla, l'evitava...ara li parlo molt borde, ja que a ell li segueixo agradant (tothom diu que molt) i nose que fer...ja que enviar-lo a la merda no és plan ja que em cau bé i em sabria greu que ell perdès l'il.lusió, erò al mateix moment es pot estar fent il.lusions per res...

Què puc fer? és dir, per no posar-me tan nerviosa, i estar tan insegura de sortir amb una persona, sobretot pel que pensin els altres...que puc fer per ser més segura de mi mateixa?

Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 26/01/2016 16:47
Hola supergilrl, doncs primer de tot dir-te que és MOLT NORMAL que et posis nerviosa amb tot el tems dels nòvios. I com més vulguis no posar-te nerviosa, més t'hi posaràs. Per tant... no ens queda més remei que acceptar aquesta quantitat de nervis que sents. I per això, necessitem que mica en mica facis petits passos. PEr tant, el primer pas seria que no siguessis borde amb aquest noi. NO passarà res, senzillament el podràs conèixer una mica millor i podràs decidir si vols fer un altre pas o no. Tot mica en mica...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: