Logotip de Adolescents.cat
A.D
A.D
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 07/01/16 01:10
falta de memoria. urgent!
Hola! Tinc 15 anys i fa com mig any o així que noto que tinc molta menys memòria. No recordo les meves converses de potser una hora enrere o fins i tot 10 minuts. També em costa recordar el que he fet el dia avans o quan les meves amigues parlen d'algo que jo se, totes ho recorden menys jo...
He parlat amb una amiga que li passa el mateix i ella pren concerta, tu que creus que em passa i que creus que hauria de fer?
moltes gracies!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 10:44
Bon dia A.D,

Sóc Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

La veritat és que això ho hauria de valorar el teu metge. Nosaltres amb la nostra professió, i amb la informació que ens dónes no et podem donar una resposta!

No et preocupis, parla amb els teus pares, aneu al metge perquè li ho puguis explicar, et pugui tranquil·litzar i donar una resposta!

Una abraçada!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: