Logotip de Adolescents.cat
The_Dark_Knight
The_Dark_Knight
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 06/01/16 10:56
Amics
Hola! bueno, explico la meva cituació i els meus sentiments, fa temos que tinc una amiga que sempre m'ha importat, sempre he estat al seu costat per el que vulgui i jo pensava que a ella li pasava lo mateix amb mi, però d'un temps a ara, desde que te novio, m'he adonat que no l'importo massa i he decidit se igual que ella, paso de preocuparme per una persona a la que no l'importo, creieu que es una bona decisió??
una abraçada i gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 09:57
Bon dia The_Dark_Knight,


Nosaltres sempre diem que abans de prendre una decisió d'aquest estil (deixar d'anar amb ella) el primer que hauríem de fer és asseure'ns a parlar-ho, explicar com ens sentim i quines coses no ens han agradat. Si sempre heu sigut bones amigues, abans de perdre la relació sempre creiem que és millor que ho pugueu parlar amb tranquil·litat per intentar solucionar-ho.

Molts ànims!!

Carlota Portabella

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: