Logotip de Adolescents.cat
noia123
noia123
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 04/01/16 15:53
Estic liada amb el tema dels nois...
Hola, sóc una noia de 16 anys i tinc un problema des de ja fa un temps...
Cada cop que m'agrada un noi hi poso moltes ganes i em proposo aconseguir estar amb ell i un cop que ho aconsegueixo és com que poc a poc em deixa d'agradar i perdo l'il·lusió, però es una cosa que em pasa SEMPRE. M'ha passat més o menys amb 5 tios i ja no sé que fer! Necesito consell o ajuda, moltes gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 00:07
Hola!

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

Sembla que t'enamores de la "idea" que et construeixes tu mateixa d'un noi i quan el coneixes realment, et desil·lusiones. Procura fixar-te objectivament en com és cada persona i no imaginar-te com podria ser. A partir dels fets reals que vegis, podràs fer-te una idea més concreta de com és cadascú i llavors decidir si t'agrada o no...

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: