Logotip de Adolescents.cat
Paula17
Paula17
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 04/01/16 13:14
M'he enamorat d'un noi que fa casi un any que no veig
Hola,
el cas és que m'he enamorat profundament d'un noi que té un any més que jo i que fa molt que no veig. Anava al meu institut però ja ha marxat i ara només parlem per whatsapp o per snapchat, i trobo molt a faltar veure'l cada dia. Li he dit molts cops que podriem quedar però crec que a ell li fa vergonya o algo perquè sempre em canvia de tema. Tot i això jo sé que li agrado almenys una mica perquè parlem molt i a més un dia ho vam estar parlant i em va dir coses molt maques, però ja no sé que fer, tinc moltes ganes de veure'l! És un noi molt complicat ja que no és el típic que s'enamori, si no és un d'aquells nois que són tan distants que no saps mai el que pensen ni el que volen... Fins i tot ell m'ho va dir! A part, a vegades tinc por d'agobiar-lo per dir-li tants cops que vull quedar amb ell... No sé que fer.
Que em recomanes? Moltes gràcies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 09:48
Bon dia Paula17,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per utilitzar el consultori.

Si ja li has dit moltes vegades i ell no vol quedar, hauries de preguntar-li el perquè, quin és el motiu pel qual no vol quedar amb tu. Només així podràs entendre'l, si li ho preguntes directament. I en cas que et digui que no vol parlar-ho i que no vol veure't t'hauràs de replantejar si realment et val la pena estar amb una persona a la qual no pots veure, i si realment li agrades o no.

Molts ànims Paula!

Una abraçada

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: