Logotip de Adolescents.cat
a10498
a10498
Any: 1998
Comarca: Baix Camp
Data: 04/01/16 12:56
Preocupada
Hola! Gràcies per llegir les meves preocupacions!
últimament hi ha moltes coses que han canviat al meu voltant, estic descobrint que potser sóc bisexual, nous amics, molta pressió per la selectivitat, molts entrenaments, partits molt exigents.. i l'única cosa que em fa sentir relaxada és el tabac. Des de sempre havia estat en contra de fumar perquè sóc plenament conscient del que comporta però estic molt angoixada i és com una solució. No fumo gaire, entre dos i quatre pitis al dia com a molt. El problema és que només ho saben uns pocs amics i no sé si deixar-ho o esperar que, quan la situació millori, ho vagi deixant per què no em farà falta.
He provat de relaxar-me amb música, escrivint.. però no hi ha manera. I no puc afluixar pel que fa als entrenaments i entrenos, ja que sinó deixaré d'estar convocada per jugar. A més, necessito treure molt bona nota per entrar a la uni i m'estic enamorant de la meva millor amiga... Què puc fer? Moltes gràcies!
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 09/01/2016 18:23
Hola!!

Gràcies per escriure'ns, però és millor que aquesta consulta la facis al Consultori de Psicologia, ja que les nostres companyes et podran ajudar molt millor.

Des d'aquí simplement recomanar-te que no t'esperis a deixar el tabac a més endavant, ja que encara que ara no t'ho sembli, poc a poc t'aniràs enganxant més i després et serà mooooolt difícil deixar-lo. Continuar fumant només farà que tinguis un problema afegit, però la decisió és teva. Pensa-hi.

Una abraçada i ànims amb les notes i la selectivitat!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: