Logotip de Adolescents.cat
JudPeBu
JudPeBu
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 04/01/16 12:20
Tinc 14 anys i estic de "lio" amb un noi de 17
Bé, primer de tot hola!
ara deu fer un mes, vaig comensar a tontejar amb un noi de 17 anys per whatsapp i bno, un dia vam quedar, ens vam liar, per ell volia anr molt rapid i fer coses que a mi no em venen de gust, per tant que vaig deicidir tallar la relació amb ell. Pero el problema es que per aquestes dates, em va escriure un misstge dient que m'estimava, que no havia desixat de pensar en imi ni un sol momento, que li encantava i que el perdonés. Jo el vaig perdonar, ja que m'agrada mot i em va enamorar amb les sevse paraules; per pensó que nomes em va dir coses boniques per liar-se amb mi i altres coses, no perque realment ho sentís. pensó que si li dic lo k pensó se seintira ofès i si realment lu k pensó es veritat tampoc mu dira.
gracies per el vostre temps, magradaria que em donesiu alguna solucio o dirme com he d'actuar perque pugui saber quines son les sevse intencions.
PD: aquí un petit incis: ell mai em busca, mai obre per whats, sempre ho he de fer jo.
merci!!!!!!!!!!!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 09:33
Bon dia JudPeBu,

El que has de tenir present són els teus límits, on vols arribar i on no. I ell, si de veritat t'estima, ho ha de respectar. Per tant, segueix com fins ara, sent fidel al que tu vols, la base d'una parella és el respecte i això no pot faltar MAI.

Pel que fa a les seves intencions, l'única manera que tens de saber-ho és preguntar-li directament. Explica-li el que et preocupa i parleu sobre el tema. Una parella ha de poder parlar d'aquestes coses, per tant, endavant! Et quedaràs més tranquil·la.

Una abraçada!

Carlota Portabella

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: