Logotip de Adolescents.cat
barceloni
barceloni
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 03/01/16 18:02
No se què fer
Hola,
Hi ha una noia que conec des de que vam néixer. Hem sigut veïns del poble a l'estiu tota la vida i molt amics. Resulta que des de fa un temps m'agradava i, aquest estiu, li vaig preguntar si jo li agradava i em va dir que no. Jo ja pensava que em diria que no i no em vaig desanimar gaire.
Doncs per Cap d'Any em va desitjar bon any i em va dir que hauríem de quedar i jo vaig pensar que era la meva oportunitat i immediatament li vaig dir que sí, ja que em segueix agradant.
Em segueix agradant i estic enamorat d'ella, per molt que des de Setembre que no la veig. Hauria de tornar-li a preguntar? Hauria de fer un pas endarrere o endavant?
Per altra banda, tinc 14 anys i soc dels pocs del meu grup d'amics que encara no s'ha liat i tinc moltes ganes.

Gràcies,
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/01/2016 00:31
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Entenem que tinguis curiositat per saber què sent ella per tu, però potser seria interessant que us conegueu una miqueta abans de fer-li una confessió tant directa, no creus? Aprofita que quedareu i parla amb ella per conèixer la seva manera de pensar, les seves aficions... així també podràs saber si et continua agradant i veure si ella també té interès en tu ;)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: