Logotip de Adolescents.cat
An*nim
An*nim
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 02/01/16 23:14
M'agrada un noi 6 anys més gran que jo
Hola adolescents, primer de tot us agraeixo molt la vostra ajuda.
Soc una noia de 15 anys i mai he tingut novio. M'agrada una noi de 21 que va ser em meu monitor en unes colonies. Ens portavem molt be però no m'agradava. Però vam estar parlant durant uns mesos i el vaig vomençar a coneixer. Ara m'agrada i ja portem molts mesos parlant pel Whatsapp. M'ha dit moltes vegades que jo soc diferent i que em vol coneixer més. Jo no estic segura del tot però em sembla que li agrado.
Clar portem molt temps parlant pel Whatsapp i ja s'està fent tot molt... Vull dir, molt igual, no tenim molt de que parlar... No se com dir-ho.
I ara no se que fer perque ell m'agrada però em sembla que el millor és quedar no? I aixi veiem que hi ha entre nosaltres. Perque jo no se si em veu com una amiga o que pot haver algo més. O simplement seguir parlant i ja... O deixar de parlar?
Ja veieu que estic una mica perduda... Pfff... És que em té enamorada i no se que fer... També li podria dir pel Whatsapp el que sento, però potser seria una mica incomode. Si us plau ajuda!

PD: ho sento per les faltes

MOLTES GRÀCIES PER TOT!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/03/2016 11:37
Em2arb!
Et convido a que li diguis de quedar per fer un cafè i així parleu l'un davant de l'altre i us coneixeu més. D'aquesta manera podràs esbrinar si el que sents per ell és real o no i podràs veure què et diu ell a tu...

És important mantenir contacte més enllà del whatsapp!

Les coses poden anar bé o no... però si no ho intentes no ho sabràs mai!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: