Logotip de Adolescents.cat
Klauu
Klauu
Any: 1999
Comarca: Bages
Data: 02/01/16 20:24
AJUDA :(
Hola! Necesito opinió sobre el meu problema perquè la veritat es que no sé que fer.
Tinc novio desde fa 2 anys i mig i ens estimem molt i tot perfecte però s'en van anar a viure a un altre poble (mitja hora del me) ens veiem menys, fins aquí tot bé!
El que passa es que els seus pares són molt exigents, exigeixen massa i sempre quan arriba l'hora de les notes i a ells no els hi agraden doncs el que fan es castigar-lo sense veure'm un mes o dos depèn i treure-li el telefòn perquè no sàpiga res de mi...
Ells diuen que m'estimen molt i que els hi fa mal fer això però ja van unes quantes vegades i ja n'estic cansada de que ells m'organitzin la vida i que la nostra relació depengui d'ells. El meu novio ja no és un nen, fa segon de batxillerat i aquest any 18 anys osigui jo penso que es grandet... No el veig desde lany passat m'han arruïnat les vacances. Què puc fer? Parlar amb ells no em serveix de res, no canvien d'opinió ni s'en adonen del mal que ens fan.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/01/2016 23:38
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Entenem que et pugui molestar aquesta norma dins la família de la teva parella, però ens sap greu dir-te que això ho ha de gestionar ell. Tu no pots fer res per canviar aquestes normes, sinó que ha de ser la teva parella qui parli amb els seus pares i els exposi la seva situació.

Ens sap greu, però si ell no fa cap pas per negociar amb els seus pares... hauràs de viure amb aquests "obstacles" en la vostra relació.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: