Logotip de Adolescents.cat
sarsgmiro
sarsgmiro
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 02/01/16 19:34
El no veure'l em mata.
Hola. Tinc 15 anys. Aquest estiu al poble he conegut un noi 6 anys mes gran que jo. Al poble estava molt proper a mi, vull dir, les noies notem quan un tio ens busca. Va acabar l'estiu i va marxar a Madrid. Continuavem parlant pel wats i em deia coses com "nomes em faltes tu perque sigui tot perfecte", es va posar gelos tambe quan parlavem d'un noi del poble al que li agrado. Ell i jo no ens vam liar ni res, nomes vam estar de "tonteo"
A vegades quan sortia de festa, m'enviava algun wats, ara ja quasi no parlem. Estic pilladisima per ell, pero molt, i em vaig declarar pel wats, ell em va deixar clar que nomes volia amistat. i llavors jo vaig pensar... i tot allo que em deies? i la forma en que estaves amb mi al poble? Estic molt pillada y molt deprimida, no el puc veure, no puc saber que fa. Nose que fer, per una part vull oblidarlo perque m'esta fent molt mal, pero per una altra part vull esperar a veure que passa l'estiu que ve entre nosaltres, perque tinc esperances.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/01/2016 13:31
Hola bonica,

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Entenem que et sentis així, és molt dolorós sentir que no et corresponen de la mateixa manera. Pel que expliques sembla que durant l'estiu hi va haver força connexió entre tu i ell, però potser el temps o la distància han rebaixat aquest sentiment per part d'ell. Ens sap greu, però no podem obligar a ningú a enamorar-nos de nosaltres, oi? I sembla que ell ara ha sigut molt sincer explicant els seus sentiments acutals. Hauràs de respectar-los i començar a passar pàgina...

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: