Logotip de Adolescents.cat
ainaa
ainaa
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 02/01/16 18:53
Tricotilomania?
Fa anys, dels dels 12 o així, que m'arrenco els pèls de les celles amb els dits, fins arribar al punt de gairebé no tenir-ne. La cosa és que jo em pensava que era una mania i que ningú més ho feia, però un dia vaig descobrir que existeix la tricotilomania. M'he estat informant i coincideixo en molts símptomes, com puc saber si tinc tricotilomania? Hauria d'anar al psicòleg? Necessito ajuda, vull deixar de fer-ho però no puc, no ho controlo!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/01/2016 13:27
Hola Aina,

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

La tricotilomania és un trastorn que consisteix en sentir plaer o alleujament quan ens arrenquem els propis cabells. Encara que hagis mirat la definició a través d'internet, és important que el diagnòstic el faci un especialista en salut mental. Pots parlar-ne a casa i demanar hora al metge de capçalera o bé demanar cita a un psicòleg perquè t'ajudin a reduir aquest comportament.

Molts ànims!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: