Logotip de Adolescents.cat
anonim_
anonim_
Any: 2000
Comarca: Ribera Baixa
Data: 02/01/16 17:01
MILLOR AMIGA?
Jo soc una persona amb molta empatia i que em preocupo pot ser massa per l'altre gent i tinc una millor amiga que quan estic amb ella de vegades em sento malament, es molt manaire i estic preocupada ja que és com que depenc massa d'ella i es com que m'esforço i ho dono tot per ella però sembla que ella per a mi no s'esforci i de vegades passa de mi pel whatsapp o per alguna altre red social i sempre li he de dir jo de quedar... En canvi quan li dic que passa de mi que es molt borde diu que és per que li treuen el mòbil i no sé molt bé que fer...Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/01/2016 13:24
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Entenc que estiguis preocupada, no és agradable sentir que una amistat no és recíproca. Una amistat ens ha de fer sentir bé, ens hem de cuida mutuament i ens ho hem de passar bé junts. Si sents que tu apostes més per aquesta amistat, sigues sincera amb ella, a vegades pot fer mal adonar-se que una relació d'amistat ens perjudica, però és molt millor actuar i posar alguns límits. Un cop parlis amb ella, hauràs d'acceptar la seva reacció perquè això no ho podem controlar.

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: