Logotip de Adolescents.cat
😇
😇
Any: 2000
Comarca: Rosselló
Data: 02/01/16 16:35
Fa temps que no se cap a quina sortida tirar
Hola adolescents.cat, sóc una noia de 15 anys i tinc un problema:
Fa temps vaig coneixer amb un noi, era molt bon nen però tenia aquella cosa que em feia sentir diferent de la resta, els dies anaven passan i cada cop sentia més cosa per ell, em tenia "boja" per ell, però ell de mi no.
Portava dies i dies guardan-ho fen-me mal ja que no ho deia a ningú, al final o vaig decidir, li vaig explicar a la meva millor amiga i ella em va dir que em declares, deia que no podia està patin tant. I així va ser, fa un mes li vaig explicar tot el que jo sentia per ell però ell no sabia com reacciona i vaig decidir deixa'l de parlar així ja deixaria de sentir tant per ell. Però ara fa uns dies ell em va obrir així perque si, sense cap motiu i em va preguntar que tal i tot i ara cada dia parlem. Per mi és dur perque el que havia perdut de sentir per ell ma vingut tot i no ho entenc. Necessito saber que he de fer, com sortir d'aquí i perque ma obert? Ell es una mica timid i per això necesito l'ajuda.
Gràcies

InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/01/2016 13:20
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Nosaltres no podem endevinar què sent ell ni per quin motiu ara ha decidit parlar-te. Estigues alerta i ves observant quins moviments fa. Si notes que ell no té el mateix interès per tu i que la seva actitud et fa mal, talla la relació i sigues ferma. Així et serà més fàcil oblidar-lo. Per altra banda, si estàs còmode parlant amb ell i et sents a gust.... Deixa que flueixin les sensacions i observa com evoluciona la relació ;)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: