Logotip de Adolescents.cat
different1234
different1234
Any: 1999
Comarca: Osona
Data: 02/01/16 01:05
Amor
Hola! Sóc una noia de 16 anys i tinc un problema, no se si s'en pot dir aixì...
La veritat no ser amb qui més parlar... Aquest any a aparescut un noi a la meva classe. I ens va tocar seure junts durant una temporada. Jo sóc d'aquelles persones que perquè li agradi un tio l'ha de coneixer, saber quina classe de persona és... Aquí separant temes sexuals, estic parlant de algu que va més enlla un sentiment molt fort. I referint-me a classes socials (perquè al institut ni ha per molt que ho ocultem). Jo sóc una persona que passo desapercevuda. Tinc la mateixa millor amiga des de que tinc 7 anys. Sóc super timida, en extrem i a la vegada insegura. Em fa molta por, desepcionar, o el que és pitjor que s'enriguin de mi. I aquest noi que a mi m'agrada és va obrir a mi com un llibre, vam compartir molt en poc temps, gustos musicals, mal tranguls familiars... Tot i vaig caure rendida a ell. El que passa és que nomes és van quedar en converses de classe. Ell és popular, molt sociable i m'entres que jo m'he anat encarinyant. He vist com s'ha anat liant amb altres noies, i passava de mi. No em vui esperançar, em costaria creure que fos capas de agradar a algu. Mai he tingut novio. Però cada vegada que estic amb ell, em fa sentir bé, i quan el miro als ulls la resta del món desapareix.

Resumint, que se soposa que de fer? Tinc molta por... He de parlar amb ell? No se ni lligar... l'obro per whatsapp? Però esque nose putse nomes em considera una companya de classe...
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 19/01/2016 23:00
Fixa't: tot té els seus riscos: si no fas res, potser et quedaràs amb les ganes de saber què hagués passat si haguessis fet un pas... si fas algun pas per dir-li com et sents pot anar bé o pot anar malament... el que està clar és que tu tens la clau per veure què pot passar en un futur... Què faràs? et mantindràs en silenci o li diràs? pensa en totes les conseqüències... i endavant!

Elena Crespi - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: