Logotip de Adolescents.cat
anònima1498
anònima1498
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 02/01/16 00:45
He desaprofitat la meva adolescencia
Hola! M'agradaria compartir el que sento i que em diguessiu si es normal. Tinc 17 anys i des de fa temps penso que he desaprofitat la meva adolescencia. No he tingut mai cap novio ni cap lio, quan és el més normal a la meva edat. Tampoc surto molt, només algunes vegades (molt poques) vaig a sopar i al cinema amb els meus amics. Tampoc vaig a cap disco, ni m'emborratxo ni vaig de 'botellon' els 'findes'. Em sento com un 'bitxo raro' i crec que això m'està amargant, noto que aquests pensaments estan afectant al meu caràcter.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 19/01/2016 22:55
Hola!

Pel que dius, sembla que aprofitar l'adolescència impliqui embolicar-se amb algú, sortir, emborratxar-se... i no necessàriament una adolescència ben aprofitada impliqui això, ni molt menys...

Que amb 17 anys no hagis tingut cap rotllo no vol dir que siguis estranya. Això vol dir que encara no ha aparegut la persona que vulgui compartir amb tu aquest moment i que et faci sentir còmode totalment.

La veritable adolescència és aquella que implica que et plantegis coses, que creixis, que caminis en aquest camí per fer-te adulta i les borratxeres i les festes no necessàriament han d'implicar el bon camí!

Una abraçada!

Elena Crespi - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: