Logotip de Adolescents.cat
ànonima
ànonima
Any: 2000
Comarca: Alt Empordà
Data: 02/01/16 00:34
Segurament no respondreu pero ho necessito
holaa, espero que ho llegiu..

porto amb un noi 8 mesos pero ho vam deixar durant el mes de agost perquè jo no estava del tot enamorada, en aquell mes jo vaig estar amb un noi que em va tornar boja em fa fer oblidar-lo, pero al tornar al insti em vaig posar gelosa i vam acabar tornant, ara em torna a pasar el mateix, que no estic bé amb ell, el noi de l'agost ma estat esperan pero fa poc me enterat que està amb una altre... i no paro de sentir-me gelosa y malament... ns si deixar-ho amb el meu novio.. estic molt confusa... que faig?

us llegeixo sempre, merci un petò
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 19/01/2016 22:50
Doncs primer de tot, dir-te que potser necessites una mica d'espai per aclarir-te perquè si no ho tens clar, el que pot passar és que et facis mal tu i que també facis mal a aquests nois.

És normal sentir-te atreta per dues persones però possiblement només en vulguis a una per tenir-hi una relació. Per tant, hauries d'escollir a qui escollissis com a parella i que també t'atragués.

Gràcies!

Elena Crespi - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: