Logotip de Adolescents.cat
SiPensesimElMateix....
SiPensesimElMateix....
Any: 2002
Comarca: Garrigues
Data: 02/01/16 00:17
alohaa
crec que no estic del tot bé...
vull dir, jo desde sempre he sigut una nena feliç, tot i els meus problemes familiars (no tinc pare) i he tingut moltes amigues, mai m'ha faltat de res, pero ara noto com si em faltes algu a la vida. com si no sigues del tot feliç. ara, tu em diras que es normal sentirme aixi en aquesta fase de la meva vida, que estic en epoca de canvis i es normal, pero esque aixo esta afectant als meus estudis. abns treia excelents i notables, i ara trec notables i bens, em noto la cara mes tristona, mes llarga, tinc ojeras, em noto com sense forces. m'hauria de posar les piles? dons no trobo el carregador...
enviem un correu quan contesteua mecmec1133@gmail.com porfi, que mai se si publique o no la meva consulta.
moltes gracies i bon any
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 19/01/2016 22:41
Hola, et responem per aquí perquè, precisament per això, serveix el consultori.

Doncs el que et recomanem és que puguis fer coses que t'ajudin a estar bé i a estar alegre. De totes maneres, no sempre es pot estar bé i també hem d'aprendre a viure amb aquells moments que no estem tant bé. Si ho vivim com quelcom natural, passarà i podrem trobar estones de felicitat i alegria!

Gràcies!

Elena Crespi - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: