Logotip de Adolescents.cat
Bertasdf
Bertasdf
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 01/01/16 21:02
Molta por
Hola!
Últimament amb tot el que està passant al món m'està agafant molta por amb el que pugui passar aquest 2016... sóc una persona que es creu molt les coses del plan supersticions i prediccions, i no se si heu llegit a algun lloc això d'aquesta senyora que va morir que va prediure la catàstrofe del 11s i més d'un tsunami que es van complir, i que també va predir que al 2016 els musulmans radicals ocuparien tot Europa i part d'Amèrica.
Pateixo molt i tinc molta por, necessito deixar de ser supersticiosa
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 19/01/2016 22:36
Hola Bertasdf!

Doncs no m'estranya que tinguis por amb totes les coses que estan passant, Però, de fet, sempre han passat coses així però actualment els mitjans de comunicació i internet fan que sembli que passa molt més sovint.

I sobre aquestes persones que diuen que encerten el que passa o pasarà...jo no sé si són veritat o mentida però, independentment d'això, el que és important és que tu aconsegueixis fer la teva vida i preocupar-te en la justa mesura de tot això.

Una abraçada!

Elena Crespi - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: