Logotip de Adolescents.cat
laura44
laura44
Any: 1991
Comarca: Baix Llobregat
Data: 01/01/16 20:31
Nose el que vull
Hola!, bueno ahir va ser cap d'any i vaig anar amb la meva parella i uns amics a una discoteca, pero alla mateix em vaig trobar al meu ex... Anava cap a fora de la discoteca a trobar-me amb un amic i me'l vaig trobar, ens vam agafar de la mà i vam començar a parlar em deia que estaba molt maca i tot això...Porto tot el dia pensant en tot el que em va dir, i jo estimo al meu novio, però estic molt confosa amb el meu ex. Si em doneu un consell seria genial, gràcies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/01/2016 17:11
Bona tarda laura44,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

És normal que encara que estiguem amb una altra persona, quan veiem una persona que ha estat important a la nostra vida se'ns puguin remoure coses i ens puguin venir a la ment moments de quan estàvem junts. Si això no va a més no t'has de preocupar, és normal!

Ànims.

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: