Logotip de Adolescents.cat
raquelsan
raquelsan
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 30/12/15 22:21
ESTUDIS(PREGUNTA RAPIDA y urgent )
Hola bon dia, la cuestio es que dins de poc acabo la ESO y vull arriba a treballar en Psicologia criminal, la cuestio es que no tinc cap informació per savewr per on tirar, m'han dit que primer tinc que buscar un bachillerat nomes pscicologic pero cada persona m'ha dit d'escollir un diferent, tu per ser pscicologa quin vas tenir que escollir?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/03/2016 19:37
Hola Raquel,

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Que fantàstic que vulguis ampliar la professió de psicòloga! La veritat és que nosaltres vam estudiar en un pla antic i no crec que et puguem ajudar amb la nostra experiència.

De totes maneres, pots consultar-ho a un punt d'informació juvenil que t'orientaran millor o parlar amb el teu tutor o tutora que ells coneixeran millor quin és el recorregut actual.




Una abraçada
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: