Logotip de Adolescents.cat
david79
david79
Any: 1997
Comarca: Gironès
Data: 30/12/15 01:20
Quina decisió es la mes bona
Bones, sóc un noi de 18, fa cosa de uns tres mesos que parlo amb una noia, parlem cada dia moltes hores perquè tenim coses en comú i sempre tenim de que parlar, li vaig dir que m agradava(ella em va dir que estava enxoxat ) però, no em vaig rendir i vaig seguir sent com soc jo amable, carinyos amb ella sempre li preguntava que tal el dia com estava si tenia algun problema ajudar-la em diu que en algunes fotos sortia guapo, l altre dia en un joc sortia una pregunta de que si sortiria amb mi, ella va posar que si , cal remarcar que encara no ens hem vist(ella viu a Breda, te 17 anys ) teníem previst veure’ns al gener per el meu aniversari(que faré 19), però ara les coses s han complicat perquè fa cosa de unes setmanes ha començat a quedar amb un noi, es el segon cop que es veuen, s han fets regals mútuament, ell li ha regalat un os m ha dit que li ha encantat, però jo ara nose que fer perquè m agrada molt, li he preguntat si estaria de lio amb el noi m ha dit que suposa que si, i això m ha suposat un cop molt dur perquè em sento impotent perquè encara no he tingut ni oportunitat de quedar amb ella ni res, m ha dit que si li deixaria de parlar perquè diu que no em vol perdre, i la veritat no se que fer, si deixar de parlar amb ella i desaparèixer per no pensar en ella, o quedar-me i seguir parlant amb ella encara que tingui algú, perquè pode no li acaba de agradar el noi i potser tingui una oportunitat jo, però aquesta es la qüestió no se si quedar-me o desaparèixer, però esca m agrada massa i estic tot el dia pensant en ella, per això m agradaria saber quina seria la millor decisió.
Gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/03/2016 17:45
Hola david79!

Entenem com et sents, però la decisió final l'has d'acabar prenent tu mateix. Valora si seguir parlant amb ella et fa patir o t'ho fa passar malament, si és així, potser és millor que prenguis una mica de distància per tal de protegir-te. Si pel contrari seguir parlant amb ella et va bé, endavant! Sempre tenint present que no t'estiguis creant unes expectatives poc realistes o t'estigui donant falses esperances.

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: