Logotip de Adolescents.cat
Carxofa23
Carxofa23
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 30/12/15 00:06
Estic enamorada del novio d'una amiga
Veuràs, estic enamorada del novio d'una de les meves millors amigues i no se que fer, ella sap que m'agrada i diu que se sent malament al sortir amb ell, jo li dic que no passa res, no vull espatllar la seva relació, però no puc negar que m'afecta. Que puc fer? He intentat oblidar-lo però no puc.

Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/03/2016 17:40
Hola Carxofa23!

Quina situació més complicada... si de moment ells han decidit estar junts, hem de respectar-ho i intentar que els teus sentiments no afectin la vostra relació. Sabem que no és fàcil, però no te'n queda una altra. Si veus que tot plegat et fa patir, intenta prendre una mica de distància, distreu-te amb altres amics i amigues, i que el temps t'ajudi a anar refredant el que sents.

Esperem que vagi molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: