Logotip de Adolescents.cat
Geor
Geor
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 29/12/15 16:09
Què vol dir el silenci?
Hola, sóc una noia que fa tres anys que m'agrada un noi, al principi vam començar a tontejar i tothom es pensava que acabaríem junts, però l'any passat a ell li va començar a molar una altre... Així que hem quedat com amics, fent-nos bromes, rient, tot normal davant de la colla; però després quan ell i jo en quedem sols (ex: per anar cap a casa) no parlem, es crea un ambient de silenci completament, a mi se'm escapen alguns somriures i em mossego els llavis pensant en que dir-li o que passaria si li fes un peto ( tipo peli ) i sento com ell comença a respirar fort i a vegades em mira. He de dir que ell es de poques paraules però abans com a mínim parlàvem, encara que fos de qualsevol cosa, quan ens quedàvem a soles.
Què volen dir els silencis? Perquè no em diu res?
I perquè nomes ho fa quan esta amb mi? (perque quan ha d'anar amb altres noies tot es molt natural)
Què li podria dir en aquests casos perquè no fos tant incomode?
Si us plau ajuda!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/03/2016 16:20
Hola!
Doncs no sabem què volen dir aquests silencis però potser li podries comentar que notes que està més silenciós quan esteu junts.
El millor per no estar incòmodes és normalitzar la situació i poder-ne parlar.
Ves a saber a on et porta...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: