Logotip de Adolescents.cat
murphy777
murphy777
Any: 1997
Comarca: Tarragonès
Data: 29/12/15 15:38
Conèixer gent
Jo, com molts casos que seguir que hi han per aquesta pàgina, estic fart de certs "amics". Per això m'agradaria conèxier més gente i crec que per aqui estaria bé dona't que tos som adolescents i tenim els mateixos problemes més o menys.

Per això una manera de fer-ho és omplir aquest formulari i després conèxier gent mitjançant whatsapp

https://docs.google.com/forms/d/1Q9q5I3QCk8AHya6vLhVusE5QlQ71zFGjCVelHLDuXg0/viewform

A veure si hi ha sort...

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 03/03/2016 12:46
Bon dia Murphy!
Doncs, la idea que proposes no està malament del tot però hi ha un perill: donar dades personals a gent que no coneixes. Entenc que la intenció és molt bona però no recomanem a ningú que doni el seu nom complert ni el seu telèfon mòbil ni cap dada de contacte de manera pública perquè mai se sap què en pot fer alguna persona amb les dades que es donen a algú que no coneixes.

Gràcies!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: