Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 29/12/15 14:18
19anys😁😁😁
Hola! pff... M'he enamorat d'un tio que té 19 anys i jo tinc 13. El cas es que ens agradem. El problema es que si volem sortir junts, com ho fem? Jo visc a vilanova i la geltrú i ell a València. No ens hem liat mai els dos amb algú. Els seus pares no li deixen tocar a una noia. Com quedo amb ell? L'única manera de parlar-nos és a través del whatsapp.
Que faig? A paaart, si té 6 anys més que jo... És massaa?? Buaa ajudaaa😍😍
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/03/2016 16:58
Hola Anònimaaaa💕!

No es tracta de si la diferència d'edat és massa o no, sinó que tu encara ets menor d'edat i per tant, si heu pensat a quedar és important que els teus pares estiguin assabentats i que sàpiguen que parles amb un noi a través de Whatsapp.

Recorda que quan parlem a través de les xarxes socials no sabem mai qui hi ha darrere, per tant és important que siguem prudents.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: