Logotip de Adolescents.cat
8Anònim13
8Anònim13
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 29/12/15 13:51
No se que... massa coses a pensar
Hola tinc 16 anys i no se que fer en molts aspectes...
La meva germana sempre es fica en embolics perquè diu mentides, que surt de casa a mitja nit, que s'en va de festa... i sempre es mentida, va arrivar a dir que era anorèxica cuan es mentida i durant tota la eso a estat dient aquestes mentides. Jo estic farta no he pogut coneixer gent perque em tenien mania per ser la seva germana a casa tots em parlaven per saver si ma germana havia fet o dit alguna cosa. Ara s'ha calmat la situació però no em fio d'ella.
Cada cop em fa més rabia la seva forma de pensar, parlar, ser...

D'altra vanda els meus ares no paren de discutir i sempre acabem pel mitg , la meva germana i jo, i fins hi tot la nostre germana gran comença a posar-se de vanda del meu pare cuan no sempre te rao.

Per altre vanda no ser que fer amb les meves amigues, les que sempre havia considerat les meves amigues no compten amb pi per res, m'he distanciat una mica delles per veure si pensaven en mi o només em trocaven cuan teninen problemes, el pito es que sembla que els hi doni igual tot el que em passi, si vaig sola, si no surto, si estic deprimida... Ara em junto amb altres persones, que me les estimo molt però venen amb mi perque sòc l'única que no les ha rebutjat, tothom que ve amb mi es perquè ningú més la vol, perquè no encaixen,y o no rebuto a ningú.
Em sento malament perquè tinc la sensació que només sóc la que soluciona els problmes, com si fos una merda, un segon plat. Cuan vaig intentar parlar amb elles em van ir que no que m'estimaven molt i que o era l'única que l'havia ajudat cuan tenia problemes però jo noho pens així.
No se que fer no paro de pensar en això i cada cop em sento pitjor.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/03/2016 09:48
HOla guapa!

Doncs amb el tema de la teva germana no hi podem fer res. Senzillament, si vols, pots parlar amb ella i demanar-li per què ho fa.
I pots explica'ls-hi als teus pares que et sents malament quan es discuteixen.
I ja estàs fent noves amistats, que és el més important. Realment, si veus que amb unes amigues no hi estàs bé doncs no val la pena mantenir l'amistat. I si les amistats noves que estàs fent no t'acaben de convèncer sempre estàs a temps de fer-ne de noves...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: