Logotip de Adolescents.cat
aab00
aab00
Any: 2000
Comarca: Urgell
Data: 28/12/15 12:59
Que em passa?
hola!
Fa temps que hem sento diferent. No se molt bé el que hem passa... Avants era una noia feliç, i sempre estava alegre, i ja se que quan et fas gran dons tens més responsabilitats i no estas tant feliç com quan erets petit. Però ara tinc estic trista, m'ha passat les ganes de quedar amb la colla, de sortir de festa, de fer esport... ara nomes vui quedar-me a casa, escoltar música o simplement estar sola.
Era una noia una mica insegura, però ara ho sóc massa, m'ha agafat obssesió per baixar de pes...
Aquestes festes de Nadal m'he donat conte que hem sentia sola, la familia pregutava que com estava però ningú esperava una resposta com un (no estic bé). Vaig estar parlant amb una amiga, i hem va fer una pregunta que m'ha deixat molt parada, hem va preguntar " Perque vius?", la meva resposta va ser "pels meus pares, si jo no i fossa ells no se si podrien seguir endavant, i es sentirien culpables" i ella hem va dir " jo visc per aconseguir els meus somnis, per lluitar, per ser feliç..."
Ara arriba cap d'any, i no volia sortir, però al final m'han acabat animan't... no en tinc gens de ganes...
que hem passa? podria ser depressió?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/02/2016 09:20
Hola aab00!
Doncs ara comença a recerca del que tu realment vols. A davant teu tens l'oportunitat de començar a dibuixar el que voldries i el que creus que et faria feliç. I un cop vagis veient el que vols pots anar mirant quins passos has de fer per aconseguir-ho.
També està bé que vulguis viure per la teva família... però és important que trobis allò que a tu t'agrada.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: