Logotip de Adolescents.cat
alejaandr0
alejaandr0
Any: 1998
Comarca: Baix Llobregat
Data: 28/12/15 10:54
Dos amors
Hola, estic en un problema i no ser que fer!
Hi ha dos nois a la meva vida (sóc gai): un que el vaig conèixer fa un any i l'altre que el conec de fa poc.
El primer es com la meva debilitat, però d’una manera o altre sempre l’ha cagat i em fa rallar-me bastant, es com el dolent de la pel•lícula però ara sembla que s’ha centrat en mi.
L’altre noi, quan el vaig conèixer vam connectar ràpidament, sempre em presta atenció i m’ajuda sempre en tot, es com el bo de la pel•lícula i sempre està allà per tot.
Una nit hem vaig liar amb un i després amb l’altre. No sóc de jugar amb els sentiments de les persones però m’agraden els dos i no sé que fer! A quin escullo? Tots hem diuen que segueixi el que digui el meu cor però exactament no sé el que vol...
Gracies!!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/02/2016 18:42
Hola alejaandr0!

Tant de bo nosaltres tiguéssim la resposta, però ningú més que tu la té!

Si ara mateix tens tants dubtes i estàs confós, potser estaria bé que et donessis temps per veure amb més claredat què és el que sents. Que puguis escoltar els teus sentiments i valorar pros i contres d'estar amb un o l'altre. Si no et pressiones, segurament el temps i les situacions t'ajudaran a aclarir que sents i que vols.

Esperem que facis el que facis et vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: