Logotip de Adolescents.cat
anonimo1
anonimo1
Any: 1998
Comarca: Alt Empordà
Data: 28/12/15 02:55
Vull un gos però muns pares no volen
Hola, voldría saber que he de fer per aconseguir que els meus pares volguin tenir un gos. Porto molt de temps intentant fer que canviin d'opinió, però pensen que si agafem un, serà ma mare la que tingui que encarregar-se del gos, encara que jo tinc moltes ganes i em veig molt motivat com per cuidar d'ell. Necessito saber que he de fer per fer convencer als meus pares, gracies...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/02/2016 18:38
Hola anonimo1!

Doncs ho tens una mica complicat... si els teus pares han decidit que no volen cap gos, serà difícil que canviïn d'opinió.

El que podries fer és tornar a parlar-ne amb ells amb calma, exposa els teus motius i el teu compromís ferm en fer-te'n càrrec. Podríeu fer un "contracte" amb els pactes que establiu i que passa si incompliu el que estava pactat. Potser d'aquesta manera ho veuen més clar i canvien d'opinió!

Esperem que tinguis sort!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: