Logotip de Adolescents.cat
Wuapa
Wuapa
Any: 2001
Comarca: Baix Penedès
Data: 27/12/15 16:02
Nervis!!!
Hola!!!
Tinc 14 anys i hem poso nerviosa per a qualsevol cosa , encara que no sigui nova. Que puc fer per tranquil·litzar-me???
Petons😘
Maria
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/02/2016 22:11
Hola Maria!

Què és exactament el que et posa nerviosa? Sempre t'hi poses? Pregunta't, hi ha alguna ocasió on no t'hagi passat? Quines coses diferents fas quan no et poses tan nerviosa? Intenta analitzar què és el que passa en aquestes situacions. Fixa't que si ens centrem massa en el fet que ens estem posant nervioses, segurament el que provoquem és intensificar els símptomes i posar-nos encara més nervioses. Per tant, centra't en el que estàs fent i no tant en si estàs o no nerviosa.

Les tècniques de relaxació i aprendre a respirar de forma correcta quan apareguin aquests nervis, també et poden ajudar a gestionar-ho millor. El Mindfulness és una altra manera d'aprendre a gestionar aquests nervis!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori Maria!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: