Logotip de Adolescents.cat
andrea
andrea
Any: 1999
Comarca: Garraf
Data: 26/12/15 18:30
estic feta un embolic
Hola soc una noia de Barcelona i fa un parell de setmanes vaig coneixer un noi de la meva edat, ens vam embolicar i es va pillar de mi i em va demanar que deixes el meu novio per ell pero es va posar malalt i va pensar en nosaltres i va arribar a la idea de que tenia por d'enamorar-se de mi i que millor amics pero les ganes que tenim de estar junts i donar-nos petos son constants i cada cop els sentiments per les dues parts son mes grans que puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/02/2016 12:18
Hola andrea!

Doncs tu mateixa hauràs de valorar si vols deixar-ho amb la teva actual parella i apostar per aquest noi, o bé preferiu deixar les coses com estan i posar una mica de distància per dissipar els vostres sentiments.

Recorda que ningú més que vosaltres pot decidir què és millor fer. La resposta la teniu vosaltres, però el que és important és que si tens dubtes, pensis també en el teu nòvio, per tal de no fer-li mal.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: