Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 25/12/15 19:20
Odio els estud
Hola! Sóc noia, faig 2n d'eso i tinc 13 anys.

A veure, en totes les classes m'aburreixo i si parlo em foten fora amb un parte. Jo nose que fer. Intento prestar atenció a la classe però així m'aburreixo més. El que faig per no aburrir-me es passar notes als altres i aixì em diverteixo. També cada dos per tres pregunto quina hora és o bé per no aburrir-me,també pinto les taules. Lo merda és que un dia a la setmana s'han de netejar les taules i em borren els dibuixos!!😤

Pff...no puc més. 6 hores fent classes cada diaa!! Lo pitjor es que totes són aburrides: naturals(m'esforço un munt i a les classes no m'entero de res i m'aburreixo. Al final suspenc), socials(tot el rato parla la profe i m'adormo), català, anglès i castellà(sempre amb els putos deures que em de fer a classe i si no els acabem... són deures per fer a casa), educació física(m'aburreix el futbol), alternativa de filosofia (tota una hora llegint, enserio? Pff...) mates(deures,deures i deures... I no em diverteixen les mates) l

Cada cop que penso en que vull ser de gran, no en tinc ni punyetera ideaa! Jo el que vull es viure en una cosa, amb el tio que m'agrada, tenir gats i fills. Ah i ser rica...però com puc ser rica??


Pff... Quan em van donar les notes....no estudio i aprovo a potra. He tret de 4 a 9 Però aaah!! M'ha quedat naturals amb un puto 4.

Dios, que no vull anar al insti, que m'aburreixen totes les classes! Que faig per no aburrir-me? Si escolto m'aburreixo encara més. No puc estant mesos pintant les taules, preguntant la hora i passant notes.
Que faaaig? Hi ha alguna manera per què no m'aburreixi tan a les classes?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 18/02/2016 11:54
Hola Anònimaaaa💕!

Fixa't que l'actitud també fa molt, i si ja anem a les classes amb poc interès i pensant que ens avorrirem, segurament és el que acaba passant.

La nostra recomanació és que vagis a classe amb una actitud diferent i intentis no deixar-te portar per l'avorriment. Fixa't amb els teus companys i companyes, els hi has preguntat com s'ho fan ells?

Si veus que tens moltes dificultats per seguir, seria important que poguessis parlar-ho amb els teus pares i professors per tal d'avaluar què està passant i de quina manera poden ajudar-te!

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: