Logotip de Adolescents.cat
Thais
Thais
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 24/12/15 16:56
Siusplau ajuda, us necessito!
Hola, necessito ajuda siusplau. Soc una noia de Barcelona, durant tota la vida m'han agradat els nois, però des-de que va començar Gran Hermano 16 tinc alguns dubtes. Al principi hi havia una concursant que només em semblava la millor, a mesura que avançava, quan es feia petons amb la seva millor amiga, em va començar a agafar enveja, desitjava amb totes les meves forçes ser jo la que la besés. Ara no se que em passa sento una atracció molt forta que mai havia sentit, es com un desitg. Siusplau ajudeu-me a descobrir que em passa, siusplau.
Gràcies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/02/2016 18:42
Hola Thais!

Aquests dubtes sobre la nostra orientació sexual són habituals a l'adolescència, així que tranquil·la!

Sentir atracció per una persona del mateix sexe, no vols dir automàticament que estiguem enamorades o que siguem lesbianes o bisexuals. El que acaba definint la nostra orientació sexual és de qui ens enamorem. El temps i les situacions que vagis vivint t'ajudaran a descobrir-ho! El que és més important és que puguis viure l'amor com a tu t'agradi!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: