Logotip de Adolescents.cat
mimi
mimi
Any: 2005
Comarca: Pallars Jussà
Data: 24/12/15 13:40
la vull matar
hola, soc una nena i l'altre dia vam quedar per anar a fer un tomb pel poble amb les meves amigues i vam anar a una plaça a jugar. bueno, fins aqui tot be. resulta que una de les nenes amb qui vaig quedar portava un skate i me'l va deixar una estona per provar-lo, i quan estava al damunt del skate (de peu) va l'altra nena i no se per que li va donar una puntada al skate i vaig caure de cap i per poc no em deixa amb cadira de rodes. estic super emprenyada amb ella i li vull explicar a sa mare pero el problema es que sa mare la te super protegida i sempre diu k ella no fa mai res dolent i bla bla bla. que faig??
P.D: sorry per el toxaco esque necesitava explicar-ho.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/02/2016 18:38
Hola mimi!

Quin ensurt! Entenem que estiguis emprenyada i pensem que és important que també puguis parla-ho amb aquesta nena i explicar-li com t'has sentit i les possibles conseqüències que la seva conducta hauria pogut tenir.

Si vols explicar-ho a la seva mare, fes-ho, però no intentis preveure què farà ella després. El que és important és que puguis quedar-te tranquil·la explicant el que va passar.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: