Logotip de Adolescents.cat
Riallera
Riallera
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 24/12/15 13:36
Estic enamorada del meu millor amic
Hola sóc em dic Laia, i m'agrada el meu millor amic i em fa por que si li dic que m'agrada em digui que no. El problema és que fa uns anys ja m'agradava i li vaig dir i em va "donar carbasses", el cap d'un temps li vaig dir que no m'agradava però ara m'he a donat que em torna agradar i tinc por de que un altre cop em "doni carbasses". Què puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/02/2016 18:33
Hola Riallera!

És normal que et preocupi, a ningú ens agrada que ens "donin carabasses", però recorda que és el mínim risc que hem d'assumir quan decidim expressar allò que sentim per una altra persona.

Hi ha alguna cosa diferent que et faci pensar que els seus sentiments han canviat? Què et fa pensar que ara la seva resposta serà diferent? Si ho tens clar i et ve de gust assumir el risc, endavant!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: