Logotip de Adolescents.cat
anneta
anneta
Any: 2003
Comarca: Baix Camp
Data: 24/12/15 13:22
Estic perduda
hola, tinc un problema . el meu "novi" em fa por per que de mes partit pegava a nenes i ell ma mentit varies vegades que faig li dic que li tinc por si o no??
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/02/2016 18:29
Hola anneta!

No hauríem de tenir por de la persona amb la qual estem, no creus? Si tenim por, és que alguna cosa no està funcionant correctament.

Recorda que la confiança és la base d'una relació de parella sana, i si hi ha mentides, és difícil que les coses vagin bé. Pensem que és important que puguis parlar amb ell i que puguis aclarir aquests dubtes que tens. Un cop parlat, valora què vols fer!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: