Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 24/12/15 12:54
Amor platònic
Hola,sóc una noia de 13 anys la qual soc molt inocent respecte als nois,no pillo algunes indirectes i tampoco tinc Molta autoestima,pero aixo no es un gran problema perque soc molt feliç o almenys ho intento.Escric,perque tinc un amor platònic,ell,be,no sap qui soc,i es 6 anys mes gran que jo.No pretenc que algún día puguem estar junts en plan parella,pero del que estic segura es de que mai he estimat a algú com estimo a ell.Costa moltíssim d'entendre,perque tot el mon em diu que no pots estimar algú sense coneixe'l,peró esque ell em fa sentir d'una manera molt especial,Quan l'escolto a través dels meus auriculars,el meu cor fa una volta.I crec que aquest amor es amor de veritat perque l'estimo sense esperar res a canvi,sense que ell m'estimi també.Semblo una pava parlant d'ell d'aquesta manera,pero aixo es el que sento i res pot canviarlo.Al juny el puc veure a un escenari en viu,encara que aixo sigui molt per mi,espero ansiosa el día en que pugui abraçarlo.
I la meva pregunta es: Podré enamorarme d'una persona que no estigui fora del meu límit?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/02/2016 18:19
Hola Anònima!

A l'adolescència són força freqüents els "amors platònics", però és important que continuïs amb la teva vida i intentis passar-ho bé sense que això limiti la teva vida o el conèixer altres nois.

Estigues tranquil·la perquè estem segures que t'enamoraràs d'algú altre i esperem que aquest cop sigui correspost!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la teva consulta!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: