Logotip de Adolescents.cat

Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 24/12/15 00:50
Estic feta un lio
Holaa! No sé molt bé si això s'ha de consultar aquí... tant és!
És una mica llarg i complicat, però ho resumeixo per no fer-me pesada.
Vaig conèixer un noi, ens vam caure molt bé i em va començar a agradar. És molt bon tiu, però té novia. El cas és que ens vam liar fa un parell o tres de setmanes i encara segueix amb la novia (li va posar les banyes amb mi). Després de liar-nos, em va demanar que guardés el secret, que li agradava però que te novia. Em va deixar una mica descol·locada així que l'únic que vaig poder fer va ser allunyar-me d'ell. Ja saps, casi no parlar-li ni res així potser evitava passar-ho malament jo. Però no va funcionar. Em segueix parlant, com si res hagués passat, i si, segurament això és el millor, oblidar el que ha passat, però no puc, m'agrada.
la qüestió és que no se que fer, per una part m'encantaria que fos realista (ell) i que pensés que si li ha posat les banyes és per algun motiu i que òbviament vingués amb mi, però per l'altra part, sé que la seva xicota el fa feliç i vull que sigui feliç abans que res, això impliqui "aguantar-me" jo o no.

Que faig? Ho intento? I el deixo que faci ell amb la xicota i quan s'adoni si vol ja vindrà?

Mil gràcies adolescents! Sou genials, ajudeu molt a gent com jo!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/02/2016 18:13
Hola!

Pensa que si ara ell té nòvia i no té pensament de deixar-ho... és millor que prenguis una mica de distància per tal de no patir, ja que segurament se't fa difícil seguir com si res no hagués passat i veient que ell segueix "tan panxo" amb la seva nòvia.

És important respectar que hi ha una altra persona i que tu miris pel teu benestar. Pensa que és normal que estiguis feta una lio, però és ell que ha de triar què vol fer.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: